zondag 10 januari 2010

De teamcamtain bericht

Hoe houd je een team in vorm scherp?

Dat is een belangrijke vraag voor de nabije toekomst. Een dag na de totale Leidsche euforie overheerst inmiddels alweer een gevoel van berusting en realisme. Immers, één van de vele lyrische Soppers merkte gisteravond in de Thai op: 'Zou ook maar EEN vereniging in de KNSB het beter doen dan wij?' Het ontnuchterende antwoord is nu: 'Ja.' Kijk maar even in 2C en het antwoord op de openingsvraag is hiermee ook meteen beantwoord, want het kan dus nog altijd beter.

Voor de fans: we wonnen gisteren dik verdiend van onze SuperAngstgegner LSG-3 (1-7) en we waren allemaal ruim op tijd in de speelzaal (de aangekondigde stuifsneeuw was er niet). Allen verdienen een pluim, maar twee mensen in het bijzonder: Johan, die aan het tweede bord won, maar zeker ook Michiel, die zo vriendelijk was om na zijn schitterende zege op dhr. Erwich ons in het rumoerige restaurant op de hoogte te brengen van de andere uitslagen in de poule. Gelukkig kwam hij duidelijk hoorbaar boven de andere restaurantgasten uit.

En nu??

Uitrusten en genieten van het feit dat er op 6 februari alweer een nieuwe ronde aankomt. We moeten nog steeds progressie maken om winst te kunnen boeken.

De teamcaptain

Geen opmerkingen:

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru