donderdag 1 maart 2007

Sopper in the spotlight: Hamie
De sopper van dit moment is ongetwijfeld Hamie. Hamie is hot. De Hamie-kreet ligt op het puntje van ieders tong. Je hoeft maar naar buiten te gaan of je hoort wel ergens Haaaammmmmmiiiiieeee.

Wat steekt hierachter. Is Hamie stilletjes bezig met een charmeoffensief of is hij gewoon Hamie? Wij vroegen het Hamie zelf en zijn antwoord was een kort maar krachtig 'Ja'.

Op andere vragen kon Hamie duidelijkere antwoorden geven. Zo verklaarde hij geen fraude te hebben gepleegd en er zelfs niet aan te hebben gedacht toen hij tweede achter Gert stond in de Opper-sopper-verkiezingen. Wat een rechtschapenheid! Met dergelijke uitspraken solliciteert Hamie wel heel hard naar het erepenningmeesterschap voor het leven.

Hamie deed ook geen enkele moeite om een illusie in stand te houden: voorlopig zal hij geen soppotjes spelen. Hij kan slechts korte tijd zonder boodschappen en in zijn beleving gaan boodschappen en schaakwedstrijden helemaal niet samen.

Een droom spat uiteen. Wij actieve soppers moeten het voorlopig stellen zonder de onbedaarlijke rust die alleen een Hamie kan uitstralen. Wij kunnen alleen maar hopen dat Hamie zijn plannen herziet.

1 opmerking:

Brillie zei

Haaaammmmmmiiiiieeee!!!

Niet soppen, dan kan toch niet. Kom op! Maak een lijstje, wij doen de boodschappen dan wel.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru