zondag 18 maart 2007

Eerste hamies binnen

Kort na aanvang van de strijd hebben de voorzitter (32) en de hufter (28) nadrukkelijk hun kandidatuur voor het clubkampioenschap gevestigd. De hamieroepers hanteren allebei een geheel eigen methodiek, zodat er in het prille begin van de competitie al een strijd tussen stromingen waarneembaar is.

Paul toont zich met zijn Telefonische hamie een exponent van de klassieke hamie terwijl Li met zijn Hamie in time een echte contemporaine freestylehamie presenteert. Hoe verschillend deze hamies ook zijn, beide hebben ze onbetwist hun sterke punten.

Hoewel de hamie van Li technisch niet perfect is - er zijn enige storende elementen hoorbaar aan het einde - zal de jury een zware kluif hebben aan deze inzendingen. Daarom volgt hier nogmaals een dringend en emotioneel verzoek aan de absolute hamie-expert om zitting te nemen in de jury: Hamie laat ons niet in de steek.

Regerend clubkampioen, maar hoe lang nog?

2 opmerkingen:

Sopper 64..! zei

Om welke Jan gaat het toch die zo storend Hamie-in-time telefonisch interrumpeert?
De secretaris heeft namelijk de laatste tijd geen nieuw-lid-aanmeldingen ontvangen; niet uit Amsterdam, noch uit the big US of A!

En ook niet uit Monaco trouwens :-)

Hufter zei

Ook niet van Jan-Hendrik? Misschien heb ik 'm dan toch te hard afgesnauwd. Maar ja, als mijn grootste hamieconcurrent begrijp je wel dat ie echt héééél ongelegen belde.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru