maandag 26 maart 2007

Hardenberg, binnenaanzicht gebouw De Pothof
Soms zegt een plaatje meer dan woorden. Gelukkig is het géén geurenradio...

7 opmerkingen:

Arnth van Tuinen zei

POTVERDIKKIE, 1 ENKELE FOTO, IS THAT THE BEST YOU CAN DO, LI?

lr zei

Sorry Arnth dat was er eentje van Gert. Die van mij, ik bedoel jou, komen volgend weekend pas.

Anoniem zei

Nou?

Anoniem zei

de Kamper Schaaknacht!
dat lijkt me wel wat voor jullie... in de tijd dat O&O nog KNSB speelde zag ik jullie wel eens voorbij komen, toen zat Ramon Koster bij O&O...
WIE VAN JULLIE KAN HET AAN OM EEN NACHT LANG TE GAAN ZITTEN SNELSCHAKEN
http://members.home.nl/janellen/kampenschaakt2/index.htm
De Kamper Schaaknacht was in de jaren 70 en 80 beroemd en berucht, schakers als Böhm en Timman kwamen naar Kampen... en dat gaf altijd schaakvuurwerk! WANNEER is het? Nou we beginnen op vrijdag de dertiende ;-) 13 april om 20:00uur en we gaan de hele nacht door, zaterdag 14 april om 06:00 is de prijsuitreiking!
Meld je aan via de email van O&O: oefeningenontspanning@hotmail.com o.v.v. naam, woonplaats, club (+ sterkte) GRAAG tot ZIENS in KAMPEN!!

Anoniem zei

Wat krijgen we nu: wordt de onvolprezen website van sopsweps'29 misbruikt om deze onschuldige jongens te lokken naar schaaktoernooien? Willen zij dat wel??

lr zei

Gelukkig geen geurenradio!? Dat kun je wel zeggen met die stinkjasjes van ons. Wanneer gaan we nou 's naar de stomerij!?

Anoniem zei

Ik ben van Opening 64 eerste club van Li Riemersma, ik wist niet hoe ik het anders moest doen, maar de club wil begin september Li uitnodigen voor een koppelschaaktoernooi als hij daar tijd maar ook zin in heeft hij kan de website vinden bij de noord- Hollandse schaakbond en contact opnemen met de voorzitter bij voorbaat dank

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru