zaterdag 11 november 2006

Thomas zegt 'Si'

Onder een rijstregen verlaat het echtelijke paar het stadhuis
Zonder een spoor van twijfel in zijn stem heeft Thomas (58) het Catalaanse ja-woord gegeven aan Monica om haar vervolgens met vaste hand de ring te presenteren. De zelfverzekerdheid waarmee Thomas de belangrijkste beslissing van zijn leven nam doet denken aan de winstpartijen van Capablanca in diens beste dagen. Daarmee houden echter ook alle overeenkomsten op.Thomas dreigt de zaal te verlaten na berichten over vertraging Monica

Voor de onwetende toeschouwer leek de ceremonie nog bijna mis te gaan toen Monica niet op tijd aanwezig was en Thomas demonstratief opstond om de zaal te verlaten. Ingewijdenen zullen evenwel begrijpen dat er geen sprake van plotselinge twijfel was maar dat dit de (enige) manier is om het manaƱa-principe te bestrijden.
Monica komt toch, onder begeleiding van haar vader
Toen Monica even later aan de arm van haar vader verscheen was uiteraard alles weer koek en ei.

Na voltrekking van de ceremonie verliet het paar onder een rijstregen het stadhuis. Volgens het laatste nieuws is alles goed verlopen, hebben zelfs de bruidsmeisjes zich onberispelijk gedragen, zijn de hapjes de hemel in geprezen en is het feest nog lang niet voorbij.

Geen opmerkingen:

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru