dinsdag 29 januari 2008

Nog één maand!

En dan is het precies 4 schrikkelperiodes geleden, dat onderstaand illuster 8-tal, dat feitelijk bestond uit 3 3-tallen, maar Koets was er niet bij, en de jonge Tommie kwam pas een jaar later, omdat hij eerst nog een seizoen in de landelijke zaterdag-competitie mocht spelen bij de grote zuster, want dat zou er anders toch nooit meer van komen (!), tezamen kwam vanwege de oprichtingsvergadering van wat de werktitel SOP, kort voor Samen Op Pad, kreeg, in de Utrechtse Ridderschapsstraat, toen de woning van hij die kort daarna de eerste, tevens laatste, voorzitter werd van SOPSWEPS'29, wat de hamer verklaart die hij staande houdt.Van links naar rechts staand: 71 - 88 - 11 - 99; zittend: 64 - 14 - 32 - 29.

Nog één maand, dan begint het SOP-jubileumweekend!

.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er helemaal niet uit als een schaakvereniging. Eerder als een vegetariërvereniging.

Sopper 64..! zei

Een vegetariërvereniging?

Dat zal toch echt met de belichting te maken hebben! Net als die schijnbare snorren, veroorzaakt door slecht zaterdags scheerwerk, en slechts 1 echte snorremans!

En, qua vegetariër zijn, er is aantoonbaar bewijs dat die avond minstens 1 Sopper van een worstje bij de boerenkool genoten heeft! .

lr zei

Is de 'stool sample' van de betrokken Sopper dan bewaard? Zo ja, geloof ik het graag. Verder onderzoek onnodig.

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru