zondag 1 november 2009

Commentaar van de teamcaptain

'De thuiswedstrijd van SOPSWEPS'29 had natuurlijk een historische waarde die zijn weerga niet kent. Dat we de wedstrijd begonnen met glazen champagne bij de borden (ipv de obligate kopjes koffie) geeft het spelen van thuiswedstrijden een nieuwe dimensie. Dat 88 met zijn tegenstandster afspreekt om elkaar aan bord drie te treffen mag, maar om dan te verliezen, dat mag natuurlijk niet. En dat Johan B verloor, ach, daar zetten we ons allemaal wel overheen, Johan zelf ook, het oplappen is al begonnen. Verder alleen maar positieve berichten, wellicht dat het Frank S aan bord 7 wat meezat, maar de overige uitslagen (inclusief de remise van Dinand W) waren allemaal conform het wedstrijdbeeld.

Overigens wordt er bij de start van iedere wedstrijd ook over het jeugdvoetbal gesproken. Daarom hier de uitslagen, voor de trouwe Sopwatchers: Samuel (van 16) wint met 2-1, Maarten (van 64) wint met 10-0 (4 doelpunten en enkele assists!), Roemer (van 31) wint met 5-2 (1x gescoord), Wisse (ook van 31) wint met 13-1 en Kjell en Ivar (van 88) speelden 1-1.

Schaken in Batavia is goed bevallen. De wedstrijdleider vond alleen de deur niet zo goed. Daar moeten we dan maar wat aan doen. Geen enkele smet op het geheel, alleen aan het slot, maar daar hebben we het een volgende keer wel over. Het was een mooi openingsfeest.'

16

2 opmerkingen:

Broer van 16 zei

Kon er helaas niet bij zijn, fijn dat de nieuw sop-stek in de smaak valt.

Nu kunnen jullie kampioen worden, is mijn indruk.

Unknown zei

ben ik in de uitzending?

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru