zondag 8 april 2007

Hamiekampioenschap verlengd tot 12 mei

Download de Eerste maandag van de maand hamie (van de voorzitter).

De organisatie heeft om verschillende redenen besloten de uiterste inzenddatum voor het Freestyle hamiekampioenschap 2007 te verplaatsen van 15 april naar 12 mei.

Allereerst willen wij iedereen in de gelegenheid stellen om binnen de competitieperiode de Eerste maandag van de maand hamie te downloaden en af te spelen. Het eerstvolgende geschikte moment hiervoor is maandag zeven mei om 12 uur. Voor sommige mensen zal dit misschien overdreven lijken maar iedereen die de oorlog heeft meegemaakt, weet hoe belangrijk de Eerste maandag van de maand hamie is. Met de Eerste maandag van de maand hamie worden levens gered in barre tijden.

Daarom nodigen wij hierbij iedereen uit - Sopper of topper, schaker of dammer, hufter of heer - om de Eerste maandag van de maand hamie te downloaden èn op het juiste moment te gebruiken.

Daarnaast bestaan er ook nog enige organisatorische redenen om de competitie te verlengen. Tot onze spijt moeten we namelijk bekennen dat de onderhandelingen met Hamie nog steeds niet zijn afgerond. Sterker nog ze zijn nog steeds niet begonnen.

Misschien moeten we overwegen om via onze contacten in Hilversum - luister je Peuk? - een BN-er te strikken voor het beoordelen van de hamies. Maar hoe aantrekkelijk een externe jury ook kan zijn, de allergrootste hamiekenner blijft natuurlijk onze Hamie zelf.

1 opmerking:

Anoniem zei

Had ik overigens al een keer gemeld dat de Alarmhamie niet om 12:00 uur (des middags), maar uitsluitend op het snijpunt van de maandagavond om 24:00 uur en dinsdagochtend om 00:00 uur af dien te gaan? Conform de Oer-Alarmhamie, op zomaar een
maandagavond/dinsdagochtend in het Bussumse DSC, afging!

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru